Consimțământ utilizare date

Stimate utilizator al site-ului nostru (https://mobilart.ro),

Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) este în vigoare începând cu data de 25 Mai 2018 și aduce schimbări în ceea ce privește modalitatea în care S.C. P.K.M. Export-Import S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

O schimbare adusă se referă la modul în care folosim adresa dumneavoastră de email, precum și  numărul  dumneavoastră  de  telefon  pentru  a  vă oferi informații sau oferte despre produsele și serviciile noastre. Pentru a putea face acest lucru, începând cu data mai sus menționată, suntem nevoiți să obținem consimțământul dumneavoastră pentru aceasta prelucrare.

Așadar, S.C. P.K.M. Export-Import S.R.L. (denumită în continuare „Societatea”),  persoană  juridică  română cu sediul social în Râșnov, jud. Brașov, Str. Șoseaua Branului, Nr. 7, cod poștal 505400, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Brașov, sub nr. J08/869/1991, CUI 1142909, vă solicită consimțământul expres pentru utilizarea adresei de email şi a numărului de telefon în vederea bunei desfășurări a procesului de vânzare/comercializare. Acestea nu vor fi niciodată divulgate unei alte persoane (fizice sau juridice).

Adresa dumneavoastră de email şi numărul dumneavoastră de telefon vor fi folosite de către noi pe perioada existenței consimțământului dumneavoastră.

Aveți  dreptul  să  solicitați  accesul  la:  rectificarea  sau  ștergerea  datelor  dumneavoastră  cu caracter personal, restricționarea prelucrării sau aveți dreptul să vă opuneți prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate pe toată durata existenței consimțământului exprimat pe această pagină.

De  asemenea,  aveți  dreptul  sa  vă  retrageți  oricând  consimțământul,  fără  ca  legalitatea prelucrărilor efectuate în temeiul acestuia să fie afectată.

Orice solicitare în acest sens va trebui făcută la contact@mobilart.ro. În egala măsură, aveți dreptul să vă adresați către A.N.S.P.D.C.P.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.